Skin + Surgery Clinics

Vele mannen en vrouwen hebben last van hangende oogleden en wallen onder de ogen, dat een sombere en vermoeide uitstraling tot gevolg heeft. Overhangende oogleden kunnen het zicht belemmeren en tot tranende ogen en hoofdpijnklachten leiden. Gelukkig valt hier wat tegen te doen. Hooggekwalificeerde en ervaren cosmetisch artsen voeren in de toonaangevende Skin + Surgery Clinics een veilige en effectieve ooglidcorrectie uit. U krijgt met deze relatief eenvoudige en pijnloze chirurgische behandeling weer een frisse en jeugdige uitstraling, met herstel van uw zicht en verdwijnen van uw hoofdpijnklachten.

Weg met wallen onder de ogen en hangende oogleden

Wallen onder de ogen en hangende oogleden ontstaan door een verminderde elasticiteit van de huid en spierverslapping en vetophoging rond de ogen. Dit komt meestal door het natuurlijke verouderingsproces, maar het kan ook een gevolg zijn van een ziekte, aandoening, ontsteking of erfelijke afwijking. De huid van de bovenste en/of onderste oogleden rekt uit en hangt over de ooglidrand. U krijgt vermoeide ogen, uw gezichtsveld wordt kleiner en het continue fronzen leidt vaak tot hoofdpijnklachten. Hangende oogleden worden met een bovenooglidcorrectie verholpen, wallen onder de ogen met een onderooglidcorrectie. Er worden bij uitgebreide klachten ook gecombineerde boven- en onderooglidcorrecties uitgevoerd.

Ooglidcorrectie om cosmetische of medische reden

Een ooglidcorrectie is een poliklinische behandeling onder lokale verdoving, die bij Skin + Surgery Clinics veelvuldig om cosmetische of medische redenen wordt uitgevoerd. Na een minuscule insnede wordt overtollige huid en vetweefsel verwijderd, waarna de huid wordt samengetrokken en gehecht. De behandeling duurt ongeveer 1 uur en heeft geen grote risico’s of complicaties. U mag na de ingreep en na een korte rusttijd naar huis. U krijgt goede nazorg en deskundige adviezen voor een snel herstel. Er blijven geen zichtbare littekens achter. U mag na een paar weken al weer make-up of lenzen dragen.

Vitaler gezichtsuitdrukking met natuurlijk resultaat

Een ooglidcorrectie in Skin + Surgery Clinics wordt uitgevoerd door ervaren specialisten, die lid zijn van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie). Zij werken in uitstekend geoutilleerde operatiekamers, volgens de modernste en veiligste behandeltechnieken en met de beste instrumenten. De correctie van de bovenste en/of onderste oogleden heeft een natuurlijk resultaat en zorgt voor een vitaler gezichtsuitdrukking. Vraag een gratis consult aan en bespreek uw wensen. Of bel (070 – 200 20 70), e-mail (info@skin-surgery.nl) of verzend het contactformulier voor meer informatie of advies.

Een reactie plaatsen