Baldev Juweliers

Zoekt u traditionele gouden of zilveren sieraden van de beste kwaliteit, tegen de scherpste prijs? Een trouwring of verlovingsring voor uw geliefde? Of een exclusief horloge van een topmerk als Prisma, Oriënt of Olympic? Baldev is dé juwelier in Amsterdam die aan elke wens kan voldoen. U krijgt persoonlijke aandacht en een hoogstaande service in uw zoektocht naar uw droomjuwelen. Baldev is ook uw adres voor het ingraveren of inkopen van uw sieraden, zilverbestek en horloges. Doe inspiratie op bij de online collecties en kom langs in de winkel aan de Eerste van Swindenstraat 1 in Amsterdam.

Eerste Indiase juwelier in Nederland uit traditionele goudsmidfamilie

Baldev is sinds 1977 de eerste Indiase juwelier in Nederland. Oprichter Baldev Singh Dhuney behoort tot een traditionele goudsmidfamilie. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in Indiase en Surinaamse sieraden. U ontdekt collecties geloofssieraden en trouwsieraden, evenals kindersieraden, pennen, geschenken van Zilverstad en ayurvedische edelstenen. Er is een sieraad voor elke gelegenheid. U wordt geduldig geholpen met het uitzoeken van een hanger, armband, ketting, ringen of oorbellen. U voelt zich op uw gemak en krijgt deskundig advies.

Sieraden kleuren uw persoonlijkheid

Een sieraad kleurt uw persoonlijkheid en is een symbool van liefde en geluk. Juwelen en horloges worden om vele redenen gedragen. Gewoon omdat ze mooi zijn, vanuit religieuze overtuiging, als trouwgelofte of als symbool en gedachtenis aan een dierbare of belangrijke gebeurtenis. Met het ingraveren van uw sieraden maakt u deze prachtige modeaccessoires nóg unieker en persoonlijker. U vindt bij de juwelier in Amsterdam sieraden van zilver of 14, 18 of 22 karaat goud, voor dames, heren of kinderen. U kunt uw juwelen naar wens laten ontwerpen.

Eigen sieraden, goud en horloges taxeren voor verkoop

Sieraden, goud, zilverwerken en horloges van bekende merken en de beste materialen vertegenwoordigen een hoge waarde. Baldev koopt deze objecten in tegen eerlijke taxatieprijzen. U kunt bij Baldev Juweliers terecht voor het verkopen van uw goud en zilver, gouden en zilveren sieraden, munten en baren, zilverbestek, edelstenen (als diamanten en saffieren) en antieke objecten. Ook exclusieve merkhorloges als Rolex, Audemars Piguet, Patek Philippe, Omega en IWC Jaeger LeCoultre kunt u gratis en vrijblijvend laten taxeren.

Neem contact op met Baldev Juweliers in Amsterdam voor het kopen, ingraveren of verkopen van uw sieraden, goud, zilverwerk of horloges. Bel (020 – 69 22 446), e-mail (info@baldev.nl) of gebruik het contactformulier voor uw vragen of verzoeken. U krijgt snel antwoord.

Een reactie plaatsen